![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#سوابق بیمه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
برای گرفتن سوابق بیمه میشه به صورت اینترنتی درخواست داد یا حتما باید بریم اداره تامین اجتماعی و از اونجا به صورت فیزیکی درخواست بدیم؟
2021-08-29 16:42:00 #Canada [سوابق بیمه] ویزا
سوابق بیمه ماشین هم باید کانادا ترجمه بشه یا ایران هم میشه ؟؟
2021-08-31 03:08:00 #Canada [سوابق بیمه] ویزا
در سوابق بیمه من قید شده یک ماه بیمارستان خاتم الانبیا به نظرتون کلا نزارم سوابق بیمه رو بهتر نیست؟
2021-09-01 03:06:00 #Canada [سوابق بیمه] ویزا
برای سوابق بیمه، کسی تونسته از تو سایت استعلام سوابق بیمه شو بگیره؟ ما هر چی میزنیم میگه براتون ایمیل شد ولی ایمیلی نمیاد
2021-09-03 22:57:00 #Canada [سوابق بیمه] ویزا
روزتون بخير ميخواستم بدونم الان امكان گرفتن ويزاي كانادا با ثبت نام دوره ESL هست؟ قصد دارن بعدش master بخونن
2021-09-22 02:40:00 #Canada
وقت به خیر من چندتا ممنونم میشم راهنماییم کنید من پذیرشم رو از کالج گرفتم، الان میخوام برا ویزا اقدام کنم داییم کانادا هستن و من قراره با اونا بمونم چند تا سوالی که برام پیش اومده: ۱ تو استادی پلنم ذکر کنم که داییم اونجا هستن و قراره خونه اشون بمونم و یکی از دلیل های انتخاب کانادا برا تحصیل حضور داییم اونجاس؟ ۲ تو پارتی که نشون میدم accommodation fee رو پرداخت کردم، چیکار باید بکنم؟ باید بهشون بگم که من با داییم میمونم؟ ۳ اشکالی نداره اگر بعد از پدر و مادرم داییم رو ساپورتر اعلام کنم؟ من میترسم
2021-09-01 05:28:00 #Canada
وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00 #Canada
برای گرفتن سوابق بیمه میشه به صورت اینترنتی درخواست داد یا حتما باید بریم اداره تامین اجتماعی و از اونجا به صورت فیزیکی درخواست بدیم؟
2021-08-29 16:42:00 #Canada